CÓCULA

CUINA D’AUTOR

SOBRE NOSALTRES

El Restaurant Cócula, aposta per aquesta nova etapa per ser un taller de Creativitat Culinaria, on l’innovació en la elaboració i presentació dels seus plats agafa protagonisme, buscant noves textures, colors, formes i sabors que sorprengui al nostre client, això si, cuidant fins a l’últim detall, i donant un servei a sala molt personalitzat.

I tot de la mà del nostre Xef Sebastián Bedoya que conta amb una llarga experiencia en el mon de la cuina i format a l’Escola d’hosteleria de Cambrils.

Per tot això, us presentem el nou Cocula Cuina d’autor.
Esperem que sigui del vostre gust.

Auto’r kitchen

El projecte culinari liderat pel jove xef Sebastián Bedoya s’inspira en la cuina mediterrània fusionada amb altres tradicions.

Un nou capítol culinari liderat pel jove xef Sebastián Bedoya, amb tres anys d’experiència al capdavant dels fogons de l’establiment, i que vol anar més enllà en la proposta de tapes sorprenents i cuina mediterrània fusionada amb altres tradicions gastronòmiques.

El valor afegit de la motivació per créixer
El xef del Cocula, Sebastián Bedoya, destaca que en aquesta nova etapa es mantindrà “la qualitat mostrada fins ara, però amb un valor afegit, que és la motivació per anar molt més enllà”. Bedoya, amb tan sols 27 anys, porta tres anys liderant la cuina del Cócula i forma part d’una de les promocions de nous cuiners formats a l’Escola d’Hosteleria de Cambrils.

El jove cuiner, que va formar part de l’equip culinari del restaurant Lumine a Salou, ha passat també per la cuina de Can Jubany, restaurant amb una Estrella Michelin situat al municipi de Calldetenes (Barcelona), i l’Espai Prioral de Reus.

Al Cócula comptem amb un equip de cuina molt bo, que ens permet millorar constantment com ens reclama la competència”, detalla el xef.

VISÍTANS

Calle reding 20 bis
(al costat de la plaça del mercat)

TARRAGONA

TRUCAN’S

977 24 02 32

HORARIS

Obert:
Dimarts, dimecres i dijous de 12.00 a 16.00
Divendres i dissabte de 12.00 a 16.00 i de 19.30 a 23.30
Diumenges de 12.00 16.00
Dilluns tancat per descans setmanal

Horari de cuina:
de 13:00h a 16:00h i de 19:30h a 23:00h