Per picar

Patata brava estil Cócula 6,00€

Vieira, cansalada ibèrica adobada i tomàquets confitats en oli d’alfàbrega 3,95€

Pasta de full de poma caramel·litzada, mousse de foie i neu de formatge de cabra 3,85€

Filets de pollastre en crosta de panko amb salsa de mostassa i mel de gingebre i llima10,00€

Croquetes casolanes (6u) 11,50

Lluç amb gambes

Pollastre de corral amb cansalada ibèrica

Chipirón a l’andalusa 9,80€

Musclos de roca amb salsa de llet de coco i curri vermell 9,00€

Entrants freds

Amanida tèbia de formatge de cabra arrebossat, pernil ibèric, fruites caramel·litzades i fruita seca 13,00€

Burrata amb tàrtar de tomàquets pera confitats, filets d’anxoves del Cantàbric i oli texturitzat d’alfàbrega 14,50€

Carpaccio de presa ibèrica amb encenalls de foie micuit, formatge Idiazábal, avellanes i reducció de vermut 13,00€

Amanida de pollastre de corral cuinat a baixa temperatura, guacamole, xips de plàtan, ceba morada, parmesà i vinagreta de mostassa 13,00€

Tàrtar de salmó amb alvocat, gelatina de fruita de la passió amb gingebre i maionesa de soja 14,00€

Entrants calents

Caneló de pollastre de corral amb beixamel trufada 10,00€

Ravioli de senderilla silvestre amb verdures, tomàquets confitats, làmines de parmesà i oli de tòfona texturitzada (5 UNITATS) 10,00€

Patata confitada amb gambes a l’all i ous fregits 13,00€

Cruixent de Cua de bou amb pera i encenalls de foie11,00€

Tambor de patata confitada amb melós de vedella esqueixat, compota de ceba al vi negre amb prunes i ous trencats 12,00€

Patata confitada amb pernil ibèric i ous fregits 13,50€

Carns

Galta de porc ibèric a l’oporto amb perles de meló saltejades i puré de carabassa torrada1 3,00€

Cap i pota Cócula, un clàssic 10,00€

Filet de vedella a la planxa amb poma impregnada en remolatxa, escalopa de foie i salsa de garnatxa 23,00€

Entrecot de vaca madurat amb escalivada a la brasa i patata confitada 17,00€

Costella d’ibèric rostida amb lacat oriental 12,00€

Ventall ibèric de gla lleugerament adobat amb escalivada a la brasa 18,00€

Peix

Calamarsons a la planxa amb botifarra de Burgos, escalunya caramel·litzada i pinyons 13,50€

Corvina a la planxa sobre llit de pebrots rostits, chutney d’albergínia i refregit d’alls 15,50€

Gambes vermelles a la planxa 16,00€

Peix del dia (preu segons mercat) 0€

Llom de bacallà cuinat a baixa temperatura, samfaina i puré de patata amb all negre 14,00€

Costella d’ibèric rostida amb lacat oriental 12,00€

Gambes vermelles en tempura amb salsa teriyaki 17,00€

Arrossos

Arròs negre amb sèpia confitada i vieires17,00€

Arròs cremós de calamars amb carpaccio de gambes 16,00€

Arròs sec de calamars, papada ibèrica i gambes vermelles 16,50€

Postres

Coulant de xocolata negra amb praliné d’avellanes i gelat de vainilla Bourbon 7,00€

Torrija caramel·litzada amb gelat de canyella i crumble d’ametlles 6,00€

Iogurt grec amb puré mànec 4,90€

Lemon pie 7,40€

Tartaleta de mantequilla con crema de limón (lemon curd) y merengue decorado con un macaron de limón

Pastís de formatge amb melmelada de fruits vermells 6,00€

Músic de fruits secs i moscatell 6,50€

Menta-chocolate 7,90€

Mousse de chocolate 70% con centro crujiente de menta y base de galleta de cacao