Menú migdia
(MENÚ DEL 18 al 22 de gener al migdia)
PRIMERS A ESCOLLIR
Amanida tèbia de formatge de cabra amb pera caramel·litzada i cruixent de pernil ibèric
Carxofes saltejades amb calamars i ou fregit
Sopa de ceba gratinada amb formatge parmesà
SEGONS A ESCOLLIR
Daus de bacallà en tempura amb allioli d'all negre i samfaina
Secret ibèric confitat amb parmentier de patata i salsa de vi negre
Salmó a la planxa, cous cous amb verdures i salsa de mostassa
Calamar de potera a la planxa amb botifarra de Burgos esmollada i pinyons 6 € supl.
Entrecot de vaca madurat amb escalivada a la brasa i milfulls de patata 5 € supl.
POSTRES CASOLANS
16,90€
Inclou pa, vi i aigua
Menú degustació
Burrata amb tàrtar de tomàquets pera confitats, filets d’anxoves del Cantàbric i oli texturitzat d’alfàbrega
Ravioli de verdures amb senderilla, tomàquet confitat, resquills de parmesà i oli texturitzat de tòfona
Vieira amb cansalada ibèrica adobada i tomàquets grocs confitats amb oli d’alfàbrega
Pasta de full amb poma caramel·litzada, mousse de foie i neu de formatge de cabra
Llom de bacallà cuinat a baixa temperatura, samfaina i puré de patata amb all negre
Cruixent de cua de bou amb pera i encenalls de foie
POSTRES
39,00€
Inclou pa, vi i aigua
37,00€
Beguda a banda
Menú Arròs Mariner
(MINIM 2 PERSONES)
ENTRANTS
A compartir:
Musclos de roca al vapor amb llet de coco i curri vermell
Burrata amb tartar de tomàquets pera confitats, filets d’anchoves de L’Escala y oli texturitzat d’alfàbrega
PRINCIPAL
Arròs negre amb sèpia confitada i vieires
o
Arròs sec de calamars, papada ibèrica i gambes vermelles
POSTRES
“Torrija” caramel·litzada amb crumble d’ametlles i gelat de canyella.
CELLER
Clos Montblanc
32,00€
Per persona
IVA INCLÒS
Per picar

Patata brava estil Cócula 6,00€ l

Petxina de pelegrí amb bacó adobat, tomàquet confitat i oli d’alfàbrega
3,85€ (unitat) lhgik

Pasta de full de poma caramel·litzada, mousse de foie i neu de formatge de cabra 3,85€ lhg

Filets de pollastre en crosta de panko amb salsa de mostassa mel i gingebre i llima 10,00€ bgm

Croquetes casolanes 3 de pollastre de corral i 3 de trompetes de la mort 11,50€ lhg

Chipirón a l’andalusa 9,80€ g

Musclos de roca amb salsa de llet de coco i curri vermell 10,00€ k
Entrants freds

Amanida tèbia d’escarola amb pernil ibèric, romesco i saltat de carxofes amb gambes 14,50€ kcg

Burrata amb tàrtar de tomàquets pera confitats, filets d’anxoves del Cantàbric i oli texturitzat d’alfàbrega 14,50€ li

Carpaccio de presa ibèrica amb encenalls de foie micuit, formatge Idiazábal, avellanes i reducció de vermut 13,00€ cln

Amanida de pollastre de corral cuinat a baixa temperatura, guacamole, xips de plàtan, ceba morada, parmesà i vinagreta de mostassa 13,00€ ml

Taula de formatges nacionals amb melmelada de pètals de violeta 13,00€ l
Entrants calents

Caneló XXL de pollastre corral amb beixamel trufada 10,00€ gl

Ravioli de senderilla silvestre amb verdures, tomàquets confitats, làmines de parmesà i oli de tòfona texturitzada (5 UNITATS) 10,00€ gl

Patata confitada amb gambes a l’all i ous fregits 13,00€ hj

Cruixent de Cua de bou amb pera i encenalls de foie 11,00€ glnh

Carxofes confitades amb escalopes de foie, papada ibèrica adobada i ous fregits 15,00€ gh

Patata confitada amb pernil ibèric i ous fregits 13,50€ gh
Carns

‘Callos’ estil Cocula 10,00€

Galta de vedella cuina en mulsum, carabassa torrada i poma impregnada amb remolatxa (recepta inspirada en la cuina romana) 15,50€ ng

Filet de vedella a la planxa amb puré de moniato, saltejat de ceps, compota de ceba amb prunes i salsa de Oporto 23,00€ nf

Entrecot de vaca madurat amb escalivada a la brasa i patata confitada 17,00€

Costella d’ibèric rostida amb lacat oriental 12,00€ bgce

Ventall ibèric de gla lleugerament adobat amb escalivada a la brasa 18,00€
Peix

Calamar de potera a la planxa amb botifarra de Burgos, escalunya caramel·litzada i pinyons 17,50€ ih

Suquet de lluç amb gamba vermella, musclos i patata 17,00€ ikj

Gambes vermelles a la planxa 16,00€ k

Peix del dia (preu segons mercat) 0€

Làmines de bacallà confitat amb saltejat de ceps, rovell d’ou i papada ibèrica 16,50€ ih

Gambes vermelles en tempura amb salsa teriyaki 17,00€ dkga
Arrossos

Arròs negre amb sèpia confitada i vieires (minim 2 persones) 17,00€ ik

Arròs cremós de calamars amb carpaccio de gambes (minim 2 persones) 16,00€ ik

Arròs sec de calamars, papada ibèrica i gambes vermelles (minim 2 persones) 16,50€ ik
Postres

Fondant de xocolata negra amb praliné d’avellanes i gelat de vainilla bourbon 7,00€ cl

Iogurt grec amb puré mànec 4,90€ glch

Torrija caramel·litzada amb gelat de canyella i crumble d’ametlles 6,00€ glch

Pastís de formatge amb melmelada de fruits vermells 6,00€ glch

Músic de fruits secs i moscatell 6,50€ c

Lemon pie tartaleta de mantega amb crema de llimona merenga decorat amb macaron de llimona 7,90€ glh