Per picar

Patata brava estil Cócula 7,75€ l

Petxina de pelegrí amb bacó adobat, tomàquet confitat i oli d’alfàbrega

5,85€ (unitat) lhgik

Pasta de full de poma caramel·litzada, mousse de foie i neu de formatge de cabra 4,50€ lhg

Filets de pollastre en crosta de panko amb salsa de mostassa mel i gingebre i llima 10,00€ bgm

Croquetes casolanes 3 de pollastre de corral i 3 de trompetes de la mort 11,50€ lhg

Chipirón a l’andalusa 9,95€ g

Musclos de roca amb salsa de llet de coco i curri vermell 10,00€ k

Entrants freds

Burrata amb tàrtar de tomàquets pera confitats, filets d’anxoves del Cantàbric i oli texturitzat d’alfàbrega 16,00€ li

Carpaccio de presa ibèrica amb encenalls de foie micuit, formatge Idiazábal, avellanes i reducció de vermut 13,00€ cln

Amanida de pollastre de corral cuinat a baixa temperatura, guacamole, xips de plàtan, ceba morada, parmesà i vinagreta de mostassa 13,00€ ml

Entrants calents

Caneló XXL de pollastre corral amb beixamel trufada 11,00€ gl

Ravioli de senderilla silvestre amb verdures, tomàquets confitats, làmines de parmesà i oli de tòfona texturitzada (5 UNITATS) 12,00€ gl

Coca de full amb escalivada a la brasa amb sardina fumada melmelada d’oliva negra 12,00€ hj

Albergínia rostida amb formatge de cabra gratinat, pesto, ametlles fregides i rúcula 11,00€

Cruixent de Cua de bou amb pera i encenalls de foie 13,50€ glnh

Carxofes confitades amb escalopes de foie, papada ibèrica adobada i ous fregits 15,00€ gh

Patata confitada amb pernil ibèric i ous fregits 14,00€ gh

Pèsols saltats amb botifarra de Burgos i ou cuinat a baixa temperatura 12,50 € gh

Carns

Galta de vedella cuina en mulsum, carabassa torrada i poma impregnada amb remolatxa (recepta inspirada en la cuina romana) 16,50€ ng

Filet de vedella a la planxa amb puré de moniato, saltejat de ceps, compota de ceba amb prunes i salsa de Oporto 23,00€ nf

Ventall ibèric de gla lleugerament adobat amb escalivada a la brasa 18,00€

Entrecot de vaca madurat amb escalivada a la brasa i patata confitada 19,00€

Costella d’ibèric rostida amb lacat oriental 14,00€ bgce

Peix

Calamar de potera a la planxa amb botifarra de Burgos, escalunya caramel·litzada i pinyons 17,50€ ih

Llom de tonyina vermella amb reducció de fruita de la passió amb gingebre, espàrrec verd i maionesa 19,00€ ikj

Gambes vermelles a la planxa 16,00€ k

Bacallà cuinat a baixa temperatura amb saltat de bolets, rovell d’ou confitat i papada ibèrica 16,50€ ih

Gambes vermelles en tempura amb salsa teriyaki 17,00€ dkga

Peix del dia (preu segons mercat) 0€

Arrossos

Arròs negre amb sèpia confitada i vieires (minim 2 persones) 17,00€ ik

Arròs cremós de calamars amb carpaccio de gambes (minim 2 persones) 16,00€ ik

Arròs melós de pop amb calamarsets i allioli de safrà 18,00€ ik

Arròs sec de calamars, papada ibèrica i gambes vermelles (minim 2 persones) 16,50€ ik

Arròs amb setes i verdures de temporada (mínim 2 persones) 15,00€

Postres

Fondant de xocolata negra amb praliné d’avellanes i gelat de vainilla bourbon 7,00€ cl

Iogurt grec amb puré mànec 4,90€ glch

Torrija caramel·litzada amb gelat de canyella i crumble d’ametlles 7,00€ glch

Coulant de xocolata blanca amb gelat de fruita de la passió 7,00€ glch

Pastís de formatge amb melmelada de fruits vermells 7,00€ glch

Músic de fruits secs i moscatell 7,50€ c

Lemon pie tartaleta de mantega amb crema de llimona merenga decorat amb macaron de llimona 7,90€ glh